Најдоброто ХОСТИНГ решение

Ние нудиме брзи и доверливи хостинг сервери

Специјална понуда! 100 мкд/месечно

Одлична за вашиот блог или мала бизнис страна! Профитирајте од оваа понуда сега!

 • 500 MB веб простор
 • Време на пристап: 99.9%
 • 24/7 подршка
 • Едноставен и моќен cPanel
Лесен и моќен Control Panel & FTP за користење

Нашиот backend e модерен & функционален cPanel.

100MB/S конекција

Поврзани со јадрото на датацентарот

Нашите веб сервери се поврзани на 100 Mbps порти, кој потоа е поврзан со јадрото на датацентарот, кој ги прави способни да пренесат интернет сообраќај околу 90Gb/s!

Безбедни & Доверливи

Заштитени со UPS и генератори

Како додаток на физичката сигурност, сите наши сервери се заштитени со UPS и бекап генератори, кој придонесува 99.9% време на пристап!

150+ скрипти за инсталација

Лесно се инсталира CMS-и

Сите наши сметки доаѓаат со Softaculous Premium кој ви овозможува да инсталирате популарни софтвери како Wordpress, Drupal, Joomla, Magento и многу други во еден едноставен чекор.

Супер Контролен Панел

cPanel контролен панел

Сите наши пакети доаѓаат со вклучен контролен панел (cPanel) за брзо и лесно менаџирање на вашите веб страници.

Бизнис решенија

Висока безбедност и перформанси

Нашите сервери се заштитени од Comodo Trust Online, со што сте комплетно заштитени од било какви напади.

24ч Клиент подршка

Не постои прашање кое е премногу глупаво

Подршка директно од нас, на персонално ниво и пријателски допир. Не постои прашање кое е премногу глупо или без цел кое би го прашале.

Планови & Цени

Нашите хостинг планови во детални. Одберете го планот кој одговара на вашите потреби!

 • План 1 0мкд/месечно
  • 50 MB Web простор
  • 5 GB Месечен сообраќај
  • 1 Домен(и)
  • 0 Sub-Домен(и)
  • 0 MySQL
  • 1 E-mail сметки
  • PHP по избор
  • cPanel контролен панел
  Најдобар за: промовирање
 • План 2 100мкд/месечно
  • 500 MB Web простор
  • 50 GB Месечен сообраќај
  • 2 Домен(и)
  • 4 Sub-Домен(и)
  • 1 MySQL
  • 5 E-mail сметки
  • PHP по избор
  • cPanel контролен панел
  Најдобар за: Блогови и сл.
 • План 3 200мкд/месечно
  • 2 GB Web простор
  • 200 GB Месечен сообраќај
  • 5 Домен(и)
  • 10 Sub-Домен(и)
  • 3 MySQL
  • E-mail сметки
  • PHP по избор
  • cPanel контролен панел
  Најдобар за: Мали бизниси
 • План 4 350мкд/месечно
  • 5 GB Web простор
  • 500 GB Месечен сообраќај
  • 10 Домен(и)
  • 20 Sub-Домен(и)
  • 10 MySQL
  • E-mail сметки
  • PHP по избор
  • cPanel контролен панел
  Најдобар за: Средни бизниси
 • План 5 500мкд/месечно
  • Web простор
  • Месечен сообраќај
  • Домен(и)
  • Sub-Домен(и)
  • MySQL
  • E-mail сметки
  • PHP по избор
  • cPanel контролен панел
  Најдобар за: Големи проекти

Зашто Zerox? Затоа што ги вклучуваме сите понуди и цени и непобедливи вредности.
Други компании ветуваат ефтин хостинг, но потоа наплаќаат дополнително за подесувања на серверите, и повисоки циклуси на обновување
стапки, или промотивни сервиси.

Функционалности во кои ќе Уживате

Контролен Панел

Ние ги користиме најновите верзии на PHP5 и MySQL 5. Подржуваме Perl, Ruby on Rails, Python, SSI, Curl и GD. Контактирајте не за коритење на други сервиси.

Подршка во живо

Нашата врата никога не затвора! Ви гарантираме 24/7 техничка подршка, и да би било доцна вечер на празничен ден, или пак Божиќ.

99.9% време на пристап ЗАГАРАНТИРАНО

Подржуваме FTP и SFTP. Со што би можеле да ги користите вашите омилени FTP клиенти на вашиот компјутер за да го пристапите вашиот хостинг.

IMAP/POP/SMTP подршка

Сакате да го интегрирате вашиот маил на друг популарен емаил систем како YMail, или Google Mail? Без проблем! Подржуваме IMAP, POP & SMTP, со што можете да ги рутирате вашите електронски пораки преку други програми.

Подржани CMS платформи